T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Denizli Görme Engelliler İlkokulu

Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Denizli Görme Engelliler İlkokulu

Telefon
0 258 377 11 45
Belgegeçer
0 258 377 62 55
WEB
https://dgei.meb.k12.tr
Adres
MEHMET AKİF ERSOY MAH. 29 EKIM BUL. DENİZLİ GÖRME ENGELLİLER OKULU SİTESİ GÖRME ENGELLİLER OKULU BLOK NO: 174 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ
Vizyon
Okulumuz Görme Engelliler alanında Ege Bölgesindeki iki okuldan biri olması dolayısıyla yaklaşık 10 milyon kişinin yaşadığı bölgenin görme engelli öğrencilerine hitap edebilecek okul olarak ilk sırada yer alması;bu amaç doğrultusunda Ortak Çalışma ve Sorumluluk eşit paylaşım ile sadece bulunduğu ili,çevresini ve bölgesini değil;Türkiyedeki 15 Görme Engelliler İlkokulu arasında; bina donanım,personel,eğitim-öğretim olarak temsil edebilecek,yol gösterebilecek,örnek oluşturubilecek şekilde EĞİTİM KURUMLARI YAPTIRMA YAŞATMA DERNEĞİ DENİZLİ GÖRME ENGELLLİLER OKULUNU 1 NUMARADA GÖRMEK biz çalışanların en büyük mutluluğu olacaktır.
Misyon
Okulumuzu Türkiye´de bulunan Görme Engelliler Okulları içerisinde en iyi yere getirmek, öğrencilerimizi hayata hazırlayarak vatanını, milletini seven, değerlerine bağlı, ahlaklı, çalışkan, azimli bireyler olarak yetiştirmek ve ileriki okul seviyelerine hazırlamak.
Başarılar
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ İL BİRİNCİLİĞİ (2011) TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ İL ÜÇÜNCÜLÜĞ (2012) TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ TEŞVİK ÖDÜLÜ (2013) BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ ÖDÜLÜ YAVRU TEMA YEŞİL YAPRAK PROJESİ ÖDÜLÜ
Öğretmen :8
Öğrenci :19
Derslik :25
Kütüphane Kitap Sayısı :234
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
09:00 - 14:20
Isınma
DOĞALGAZ/KALORİFER
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuzu ziyaret edecek olan ziyaretçilerimiz , Okulumuza şehir merkezinden geçen 1200 evler,Servergazi Devlet Hastanesi,Adliye,AYDEM önünden geçen minibüsler ve otobüslerle gelebilirler. Şehir terminalinden gelecek misafirlerimiz ise Albayrak /1200 evler servisleri ile okulumuza kolayca ulaşabilirler.
Servis Bilgisi
Okulumuz öğrencileri ücretsiz olarak servisler ile taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Mehmet Akif Ersoy Mah. 50.Sok. No.2 Merkez/DENİZLİ adresinde bulunmaktadır. Ayrıntılı planımızı iletişim bölümü haritalar kısmında bulabilirsiniz.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuz atletizm, judo, halter, goalboll, futsal, satranç, yzme, cimnastik gibi sporun pek çok dalında aktif olarak yer almakta, hem Türkiye genelinde, hem kendi ilimizde sayısız kupaları, ödülleri birincilikleri bulunmaktadır.Ayrıca okulumuz spor klubü öğrencileri 2017 yılında düzenlenen Goalball Turnuvalarında Avrupa 2. olmuştur. 2 öğrencimiz Milli Takım oyuncusu olmaya hak kazanırken beden eğitimi öğretmenimizde Milli Takım Antrönötlüğü almaya hak kazanmıştır.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuzda kardeş okul, e-twining, AB Projeleri ve okul çapında yürütülen diğer pek çok proje mevcuttur.2016-2017 yılında okulumuzda yürütülrn Küçük Mucitler İş Başında ve Let Me Teach You A Nwe Game adlı e-Twinning projelerimiz hem ULUSAL KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ hem de ÖĞRENCİ KALİTE ETİKETİ ile ödüllendirilmişlerdir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz Erasmus + KA1 Ana Eylem Projelerine başvurmaktadır. 2017 yılı başvurulan Yunanistan ortaklı projemiz 85 puan alarak uygulanmaya değer bulunmuş ancak bütçe yetersizliği sebebiyle uygulanamamıştır.
Yazdır